Şbt

Akran zorbalığına dönük etkinlik yapıldı.

Şbt

Türkiye, Polonya, İtalya ve Bulgaristan’dan ortaklarımız ile birlikte yürüttüğümüz  bir e-twinning projesidir. Projeye katılan okullar ortak bir hikâye üzerinde çalışmaktadır. Her okul aynı hikâyenin farklı bir paragrafını yazarak bir hikâye oluşturmayı hedeflemektedir. Toplamda on hikâye oluşturulacaktır. Proje öğrencilerin İngilizce yazma becerilerini  geliştirmeyi hedeflemektedir.

Şbt

Okulumuzda Dyned çalışmalarının sağlıklı ve verimli bir şekilde yürütülmesi için düzenli aralıklarla panomuz güncellenmektedir. Bu ay ki panomuzda verimli nasıl çalışılır, çalışma notu nasıl arttırılır üzerine bilgilendirme yapılmıştır.

Şbt

E-twinning Avrupadaki okullar için oluşturulmuş bir topluluktur. İşbirliği yapmak, projeler geliştirmek, paylaşmak kısacası Avrupa’da ki en heyecan verici topluluğu hissetmek ve bu topluluğun bir parçası olmak için oluşturulan bir platformdur. Bu amaçla okulumuzda E-twinning panomuz oluşturularak farkındalık oluşturmak hedeflenmiştir.

Ock

Yurtdışından ve yurtiçinden ortakların bulunduğu "Everything is OK"  isimli  e-twinning  projesine okulumuzda dahil olup ocak ayı çalışmalarını tamamlamıştır.

Ock

Öğrencilerimize kullanıcı adları ve şifreleri dağıtılmış ve öğrencilerimiz çalışmalara başlamıştır. Gerekli bilgilendirme için dyned okul panosu hazırlanmıştır.

Ock

Öncü Şahsiyetler etkinliğinde Yunus Emre, Mevlana ,Aşık Veysel ve Necip Fazıl Kısakürek´i anarak çocuklarımıza tanıttık.

Kas

Hasan Çoktin Cumhuriyet Ortaokulu’nda, demokrasi kültürü temel alınarak gerçekleştirilen ‘’Başkanlık Seçimi ‘’heyecanı yaşandı.

Kas

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk´ü Anma Töreni Yapıldı.