Ara

Güvenli internet kullanımı için faydalı bağlantılar

Ara

Doğubayazıt Kızılay Kadın Kolları çiçeklerle öğretmenler günümüzü kutladı. Bu özel günde bizleri unutmayarak sürpriz yapan Kızılay ekibine bir kez de buradan teşekkür ederiz.

Kas

Hasan Çoktin Cumhuriyet Ortaokulu olarak, Doğubayazıt Kızılay Şubesi Başkanı Sayın Kemal ŞAHİN'i ziyaret ettik. Kemal başkanımızın değerli fikirlerinden istifade ettik. Görüşmede ayrıca kurum olarak nasıl katkı yapacağımızı ve yapılacak ortak projeler ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk

Ara

"eTwinning Nedir?" konulu toplantı ve pano çalışmaları yapılarak öğretmenlere bilgi verilmiştir.

Nis

Mesleki ve teknik eğitimi tanıtma ve yönlendirme faaliyetleri kapsamında öğrencilerimiz ve velilerimize seminer verilmiştir.

Nis

Okulumuz öğrencilerini camilerin bölümlerini tanıtmak ve öğrencilerin camilere gitmelerini teşvik etmek amacıyla Merkez Bayazıt Cami´ye götürdük.

Nis

18 Mart Çanakkale Zaferi Panomuz hazırlanmıştır.

Nis

Kodlama Projesi ile ilgili çocuklarımızı bilgilendirmek amaçlı panomuz hazırlanmıştır.

Mrt

Okulumuzda oluşturulan hayal kutusu köşesine öğrencilerimiz hayallerini yazdılar.Sıra bu hayallerden bazılarının gerçekleşmesinde.

Mrt

İtalya,İspanya,Romanya,Letonya,Azerbaycan ve Türkiye’den ortaklarımızın olduğu “Değerli Fotoğrafçılar İş Başında” (Dear Photographers Are At Work) bir e-Twinning projesidir.Öğrencilerin fotoğrafçı bakış açısıyla çevrelerini (Doğubayazıt’ı) gözlemlemeleri ve evrensel değerleri fotoğraflayarak somut hale getirmeleri üzerine kuruludur.  İngilizce ve Türkçe dillerinde yürüttüğümüz projemizde değerler eğitimine öğrencilerin objektifinden bakarak onlarda değerlere karşı duyarlılık oluşturmayı,sorumluluk duygularını geliştirmeyi,değerleri davranışa dönüştürmeyi ve çevreye ve doğaya değerler bazında bakmayı hedeflemekteyiz.       Projemizdeki öğrencilerimiz her ay belirlenen evrensel değere yönelik Doğubayazıt’taki örnekleri fotoğrafladığı için değerler zihninde kalıcı olmaktadır.Şubat ayında “SEVGİ” değeri çalışmalarımız tamamlanmıştır.Daha fazla fotoğrafa ulaşmak için aşağıdaki linklere tıklayınız.

Şbt

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmenlerinden Soner  Aggül ve öğrencileri halk oyunlarında  ve masa tenisinde  il birinciliği ödülünü almaya hak kazandılar.