Değerli Fotoğrafçılar İş Başında” (Dear Photographers Are At Work)

İtalya,İspanya,Romanya,Letonya,Azerbaycan ve Türkiye’den ortaklarımızın olduğu “Değerli Fotoğrafçılar İş Başında” (Dear Photographers Are At Work) bir e-Twinning projesidir.Öğrencilerin fotoğrafçı bakış açısıyla çevrelerini (Doğubayazıt’ı) gözlemlemeleri ve evrensel değerleri fotoğraflayarak somut hale getirmeleri üzerine kuruludur.  İngilizce ve Türkçe dillerinde yürüttüğümüz projemizde değerler eğitimine öğrencilerin objektifinden bakarak onlarda değerlere karşı duyarlılık oluşturmayı,sorumluluk duygularını geliştirmeyi,değerleri davranışa dönüştürmeyi ve çevreye ve doğaya değerler bazında bakmayı hedeflemekteyiz.       Projemizdeki öğrencilerimiz her ay belirlenen evrensel değere yönelik Doğubayazıt’taki örnekleri fotoğrafladığı için değerler zihninde kalıcı olmaktadır.Şubat ayında “SEVGİ” değeri çalışmalarımız tamamlanmıştır.Daha fazla fotoğrafa ulaşmak için aşağıdaki linklere tıklayınız.

Yayın: 01.03.2018 - Güncelleme: 02.03.2018 00:09 - Görüntülenme: 670