"Sing Your Song I Say Which Country is This" isimli eTwinning Projemiz

Okulumuz müzik öğretmeni Burcu KEDIOGLU "Sing Your Song I Say Which Country is This" isimli bir eTwinning projesine dahil oldu. Proje, farklı kurumlardan bir araya gelen yedi Türk, bir Arnavutluk ortak ile işbirliği içinde gerçekleştirildi. Türkiye'nin 7 coğrafi bölgesini hem birbirine tanıtmak hem de diğer ülkelere tanıtmak, aynı zamanda diğer ülkeleri tanımak projenin nihai hedefidir. Dönem içerisinde devam eden proje çalışmalarında  proje öğrencilerimize çeşitli web 2.0 araçlarını tanıtılarak etkinlikler yapıldı. Ortak yapılmış olan çalışmalarda da kullanılan web 2.0 araçları öğrencilerimizin teknolojiyi daha aktif ve verimli sekilde kullanmaları sağlanmıştır.

30-04-2022

Okulumuz müzik öğretmeni Burcu KEDİOGLU'nun çalışmalarını yürüttüğü "Sing Your Song I Say Which Country is This" adlı e-Twinning projesi kapsamında Doğu Anadolu bölgemizi yöresel danslarımız ve müziğimizle tanıttık.

e Twinning sanal sergimiz

Yayın: 30.04.2022 - Güncelleme: 30.04.2022 12:59 - Görüntülenme: 367