Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim yılının başlamasıyla okulumuz Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurulu toplantısı ve Veli Toplantılarımız

Nis

Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan e-Twinnning platformunu yakından takip etmekteyiz. Öğretmenler, eTwinning’te, Erasmus+ programına katılan ülkelerden meslektaşlarıyla ve öğrencileriyle birlikte yerinde ve çevrimiçi aktiviteler düzenler ve yürütürler. TwinSpace ortamının desteğiyle işbirlikçi projelerde yer alırlar. Ulusal Destek Kuruluşları, eTwinner olmaya yönelik kullanıcı kayıtlarını doğrulamaktan ve böylece platformu güvenli tutmaktan, destek ve rehberlik sağlamaktan ve öğretmenlerin çalışmalarını Ulusal Etiketler ve Avrupa Kalite Etiketleri ile tanımaktan sorumludurlar.
Bu platformda katılım göstererek yürüttüğümüz nitelikli projelerle başarılı sonuçlar elde etmiş bulunmaktayız. Yeni süreç içerisinde de e-Twinning platformunun yenilenmiş olan arayüzüne dikkat çekerek yeni katılacağımız projelerde de süreci okul yakından takip etmekteyiz.

Mrt

Okulumuz 5/A sınıfı Matematik Öğretmeni Sevgican ARSLAN koordinatörlüğünde yapılan Dünya Pİ Günü Etkinliğine Okul Müdürü Emrah UÇAR Okul Aile Birliği Başkanı İbrahim BATUR ve Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Osman KURBAN katılmıştır.

Ekm

Okulumuz 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul-Aile Birliği Olağan Genel Kurulu Toplantısı ve Veli Toplantıları Yapıldı. Değerli velilerimizle birlikte öğrencilerimiz için yapabileceklerimizi konuştuk.

Ağu

2021-2022 Eğitim Öğretim yılında okulumuz müzik öğretmeni Burcu KEDİOĞLU'nun koordinatörlüğünde öğrencilerimizle yürütmüş olduğu "Sing Your Song I Say Which Country is This" ve okulumuz matematik öğretmeni Emine GÜZEL'in koordinatörlüğünde  ''Doğru İletişimin Anahtarı (The Key to Correct Communication)'' adlı projelerimiz başarılı bir şekilde tamamlanarak Ulusal Kalite Etiketi'ne layık görülmüştür. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz müzik öğretmeni Burcu KEDIOGLU "Sing Your Song I Say Which Country is This" isimli bir eTwinning projesine dahil oldu. Proje, farklı kurumlardan bir araya gelen yedi Türk, bir Arnavutluk ortak ile işbirliği içinde gerçekleştirildi. Türkiye'nin 7 coğrafi bölgesini hem birbirine tanıtmak hem de diğer ülkelere tanıtmak, aynı zamanda diğer ülkeleri tanımak projenin nihai hedefidir. Dönem içerisinde devam eden proje çalışmalarında  proje öğrencilerimize çeşitli web 2.0 araçlarını tanıtılarak etkinlikler yapıldı. Ortak yapılmış olan çalışmalarda da kullanılan web 2.0 araçları öğrencilerimizin teknolojiyi daha aktif ve verimli sekilde kullanmaları sağlanmıştır.

Ara

Doğubayazıt Milli Eğitim Müdürlüğünün katkısı ve okulumuz Müdür Yardımcısı ve Görsel Sanatlar Öğretmeni Hüseyin ALKAN'ın çalışmalarıyla kütüphanemiz, öğrencilerimiz için hazır hale getirildi. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuzun eTwinning köşesi hazırlandı.

Eyl

2020-2021 Eğitim Öğretim yılında 8. sınıf öğrencilerimizle yürütmüş olduğumuz "Travel and Learn" adlı projemiz başarılı bir şekilde tamamlanarak Ulusal Kalite Etiketi'ne layık görülmüştür.

Şbt

2004'ten bu yana her Şubat ayında, - Avrupa Komisyonu'nun desteğiyle Avrupa Güvenli İnternet Merkezlerini içeren Insafe/INHOPE ağı tarafından organize edilen – Güvenli İnternet Günü, 170'den fazla ülkede çevrimiçi güvenlik takviminin önemli bir dönüm noktası olmuştur.

Ara

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin, 2019 yılı "eTwinning Ulusal Kalite" ile "eTwinning Avrupa Kalite Etiketi" almaya hak kazanan okul ve öğretmenlerin ödüllerini verdi. Bu kalite etiketini bu yıl Doğubayazıt alan tek okul olmanın gururunu da ayrıca yaşıyoruz

Ara

Okulumuz "Bronz e-Güvenlik Etiketi" ( Bronze eSafety Label) Almıştır.

Ara

"Travel and Learn" (Seyahat et ve Öğren) adlı eTwinning projemize 8.sınıf öğrencilerimizle başladık. Pandemi sürecine rağmen öğrencilerimizle iletişim halinde kalarak proje etkinliklerimizi yapıyoruz. Türkiye, Azerbaycan, Portekiz, Polonya ve Gürcistan ortaklı projemizde her ay anket sonucu belirlediğimiz ortak ülkelerimizden birini tanıtacağız. Süreç içerisinde öğrencilerimiz kültürel anlamda farklı ülkelere dair bilgilerini genişletirken web 2 araçları okuryazarlığını da arttırmaktadırlar.

Okul e-Güvenlik planımız.