T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
AĞRI / DOĞUBAYAZIT - Hasan Çoktin Cumhuriyet Ortaokulu

Okulumuz 2023/2024 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurulu Toplantısı ve Veli Toplantıları

2023-2024 Eğitim Öğretim yılının başlamasıyla okulumuz Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurulu toplantısı ve Veli Toplantılarımız

2023-2024 Eğitim Öğretim yılının başlamasıyla okulumuz Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurulu toplantısı ve veli toplantılarımız 01.10.2023 tarihi pazar günü gerçekleştirildi. 

Toplantımız Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Okul Müdürü Emrah UÇAR'ın konuşması ile devam etti. Konuşmasında eğitimde başarının yakalanması için anne ve babalara düşen önemli görevlere, öğrencilerin devamsızlıklarının ve derslerinin veliler tarafından takip edilmesi gerektiğinin önemine değindi. Kaliteli bir eğitim-öğretim ortamının oluşması için Okul Aile Birliğinin önemi vurgulandı. Okul Aile Birliği Başkan vekilimiz Ali ÖZER'in konuşmasının ardından yeni dönemde Okul Aile Birliği seçimlerine geçildi. Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu üyelerinin seçimi tamamlanarak asil ve yedek üyeler belirlendi. Toplantıya katılım gösteren tüm velilerimize katılımlarından dolayı teşekkür edilerek toplantımız sonlandırıldı. 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 04.10.2023 - Güncelleme: 04.10.2023 07:23 - Görüntülenme: 207
  Beğen | 0  kişi beğendi